Wonderwear Liquid Lip Posh Fix

Share this product:

Wonderwear Liquid Lip Posh Fix

PART OF WONDERWEAR SERIES
Liquid lipstick with silky feel. Coats with full coverage, creating a truly matte finish, giving off sensationally intense and solid color. Contains Collagen, Vitamin E, and Argan Oil to continously nourish, moisturize and maintain lip's smoothness.

TRY NOW WITH ULTIMA II VIRTUAL INSTA-MAKEOVER



HOW TO USE
Swivel up and apply on lip.
INGREDIENTS
DIMETHICONE, ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TRIOCTYLDODECYL CITRATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CYCLOPENTASILOXANE, BEESWAX, QUATERNIUM-18 HECTORITE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ARGANIA SPINOSA, KERNEL OIL, PENTAERYTHRITYL, TETRAISOSTEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYL SUCCINATE, PHENOXYETHANOL, TALC, DIMETHICONE/VINYL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE/VITAMIN E, FLAVOUR, CYCLOTETRASILOXANE, SOLUBLE COLLAGEN, ATELOCOLLAGEN, BISABOLOL, SORBITAN CAPRYLATE, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, PHOSPHOLIPIDS, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, HYALURONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIPEPTIDE-29.
MAY CONTAIN: CI 77891, CI 15850:1, CI 15850:2, CI 77491, CI 15985, CI 45410:2, CI 17200, CI 77499, CI 19140.
NET WEIGHT

4.5 ml

RETAIL PRICE

IDR 190,000

AVAILABLE AT

Visit our counter and get free consultation

FIND NEAREST STORE

Ratings & Reviews

1
TOTAL REVIEWS
5.0
AVERAGE RATING

Cimut Moetiara

05/01/2023

     

SECAKEP ITU LIPQUID LIP-POSH FIX

Bingung, kenapa belom ada ya yang review ini, padahal bagus nya kebangetan deh. firse impression aku liat pacakagingnya itu elegant dan berasa banget mahalnya, Pas sibuka, lip-posh dari ultima II ini memberikan ruang dibawah untuk kita bisa liat warnya secakep apa. begitu aku swap ke tangan, usooowww, aku langsung jatuh hati dooong.. pas di apply di bibir, sebagus ituuuu..... ringan, gak lengket dan berasa lembab deh. gak becek kayak abis makan gorengan pula, Honestly, aku bukan pecinta warna red tapi nomor #02 everlasting ini cakep beneran!! jadilah aku dibilang beda dong sama temen-teman yang melihat.

ULTIMA II | The Ageless Expert Founded in New York

SUBSCRIBE NOW